Nokrenovatie

Herkent u deze problemen?

Lekkage

Verminderde isolatie

Verzwakte dakstructuur

Loszittende dakpannen

Lekkage

Een van de meest voorkomende problemen bij kapotte nokvorsten is waterlekkage. Als de nokvorsten beschadigd zijn of niet goed zijn geplaatst, kan water onder de dakbedekking doordringen. Dit kan leiden tot lekkages in uw huis, met als gevolg vochtproblemen, schimmelvorming en beschadigde plafonds en muren.

Zijn er vochtplekken te zien? Schakel onze hulp in dat geval in.

Verminderde isolatie

Nokvorsten spelen een belangrijke rol bij het afsluiten van de nok van uw dak. Als ze kapot zijn, kan er warme of koude lucht ontsnappen, waardoor de isolatie van uw huis wordt verminderd. Dit kan leiden tot hogere energiekosten en een oncomfortabel binnenklimaat.

Verzwakte dakstructuur

Nokvorsten dragen bij aan de stabiliteit van uw dak. Als ze beschadigd zijn, kan dit de structurele integriteit van uw dak aantasten. Dit kan leiden tot verzakkingen, scheuren en uiteindelijk zelfs instortingsgevaar.

Loszittende dakpannen

Nokvorsten zorgen ervoor dat de dakpannen op hun plaats blijven en beschermen tegen opwaaien bij harde wind. Als de nokvorsten kapot zijn, kunnen de dakpannen losraken en eraf vallen, wat niet alleen gevaarlijk is, maar ook verdere schade aan uw dak kan veroorzaken.